Hey,

Slow Creativity since 1999 Fashion Art & Desing

01

byn lamaredeltano

Artistes i Dissenyadors formats entre Barcelona i New York. Dedicats a la docència i producció artística des del 9 d’octubre del 1999. Docents llicenciats per la Facultat Belles Arts de la Universitat de Barcelona UB i Art Students League of New York. Dissenyadors de Moda titolats per IADE escola professional de disseny de moda i interiors des de 1957.

02

EDUCACIÓ ARTÍSTICA

Fa més de 20 anys que treballem realitzant encàrrecs de Moda, Art i Disseny; producció pròpia i com a docents en temes d’ Art i Creatius. Preparem cursos i tallers anomenats TransversalCreativity, que engloben tot tipus de tallers adaptats a les necessitats dels alumnes.

Els nostres Tallers són Transversals, no es limiten a transmetre coneixements artístics. Desarotllem altres capacitats i habilitats segons l’ edat, l’ àmbit social i l’ interès, els coneixements transversals poden variar. En tots ells s’ inclouen altres coneixements associats que els fan molt enriquidors.

L’ Art és un llenguatge universal que ens permet alliberar-nos de qualsevol norma o roll establert. En l’ Art no hi ha normes. Si som capaços de CREAR, ens podem comunicar, parlem un idioma universal.

MODA/SEW aprenem l’art de dissenyar i crear costura 2.0.
ART dibuix i pintura aplicada, il.lustració i gravat, obra mural i graffiti.
DISSENY gràfic i interiors/decoració, fotografia i video aplicats a xarxes socials
.

 ‘Art BrEAcK the rULes’ 

Personal. Potencia el creixement personal, desenvolupa les capacitats cognitives, auto confiança, la superació de reptes, pensament crític, acceptació de crítiques constructives. Fomenta la capacitat creadora, l’ enginy, potencia la imaginació.

Tècnics. Aprenentatge de diferents tècniques, procediments, temps d’ espera, manipulació d’eines, , aprenem que ningú neix ensenyat tot necessita el seu procés. Concepte de procés creatiu. L’ adaptació als canvis, idea d’ assaig i error. No existeix ningú millor ni pitjor, tan sols els que hi han invertit més temps. Concepte de inici i fi.

Entorn. Aprenem a reciclar objectes, dona’l se un altre us. Podem canviar la funcionalitat d’ un objecte per crear-ne un de nou. Reutilitzem, conservem el medi. Parlem del concepte d’ estalvi, deslligar-nos del concepte de consumisme per aconseguir el que volem. Respecte i conservació del medi ambient. Imaginar pot fer un món millor.

INFANTILS

ESCOLA I CLASSES
+ INFO

JOVES I ADULTS

ESCOLA I CLASSES
+ INFO

AUTÒNOMS

ESCOLA I CLASSES
+ INFO

ENCÀRRECS a mida. Tot el que puguis imaginar, nosaltres ho fem realitat. Trobareu galeria fotogràfica d’encàrrecs realitzats de Moda, Art i Disseny. Demana Pressupost gratuït. BOTIGA ONLINE productes amb ànima.

logo-moda
logo-art
logo-contacte
logo-bag

CONTACTA’NS

Consultes personalitzades, truca

(+34) 650756706