Hey,

Slow Creativity since 1999 Fashion Art & Desing

01

byn lamaredeltano

Artistes i Dissenyadors formats entre Barcelona i New York. Dedicats a la docència i producció artística des del 9 d’octubre del 1999. Docents llicenciats per la Facultat Belles Arts de la Universitat de Barcelona UB i Art Students League of New York. Dissenyadors de Moda titolats per IADE escola professional de disseny de moda i interiors des de 1957.

02

byn escola

TransversalCreativity Educació Artística. Moda Art & Disseny
Cursos Infantil Joves/Adults i Autònoms.

 ‘Art BrEAcK the rULes’

Personal. Potencia el creixement personal, desenvolupa les capacitats cognitives, auto confiança, la superació de reptes, pensament crític, acceptació de crítiques constructives. Fomenta la capacitat creadora, l’ enginyi la imaginació.
Tècnics. Aprenentatge de tècniques, procediments, temps d’ espera, manipulació d’eines. Aprenem que ningú neix ensenyat tot necessit un procés. Concepte de procés creatiu. Adaptació als canvis, idea d’ assaig i error. No existeix ningú millor ni pitjor, tan sols els que hi han invertit més temps. Concepte de inici i fi.
Entorn.
 Canviar la funcionalitat d’ un objecte per crear-ne un de nou. Reutilitzem, conservem el medi. Parlem del concepte d’ estalvi, deslligar-nos del concepte de consumisme per aconseguir el que volem. Respecte i conservació del medi ambient. Imaginar pot fer un món millor. 

03

encàrrecs

Moda Art & Disseny.

Per particulars i empreses.
Projectes de moda des de de vestits de núvia, uniformes per empreses, vestuari per espectacles i encàrrecs especials per particulars. Projectes de disseny gràfic com logos, flyers, retoc fotogràfic (imatge/video), disseny web i escultura digital. Obra artística. Disseny interiors i decoració.

PRODUCTES amb Ànima.
Tot el que puguis imaginar, ho fem realitat

SHOP ONLINE


Productes Originals BYN Lamaredeltano i Encàrrecs a mida

ENVIAMENT GRATUIT

Oferim enviaments gratuits als nostres clients preferents

15 DAYS RETURN

Retorn de productes a través de formulari

PAGAMENT SEGUR

Oferim plataforma de pagament segur