Hey,

Slow Creativity since 1999 Fashion Art & Desing

01

byn lamaredeltano

Artistes i Dissenyadors formats entre Barcelona i New York. Dedicats a la docència i producció artística des del 9 d’octubre del 1999. Docents llicenciats per la Facultat Belles Arts de la Universitat de Barcelona UB i Art Students League of New York. Dissenyadors de Moda titolats per IADE escola professional de disseny de moda i interiors des de 1957.

Producció Artística per particulars i empreses d’obres de Moda, Art i Disseny per particulars i empreses.. Disseny de Moda com vestits de núvia, uniformes per empreses, vestuari per espectacles i encàrrecs especials per particulars. 

Disseny Gràfic com logos, flyers retoc fotogràfic (imatge/video), disseny web i escultura digital.

02

EDUCACIÓ ARTÍSTICA

TransversalCreativity. Cursos i tallers Transversals, dedicats a transmetre coneixements artístics, desarotllar altres capacitats i habilitats segons l’ edat, l’ àmbit social i l’ interès.

L’ Art és un llenguatge universal que ens permet alliberar-nos de qualsevol norma o roll establert. En l’ Art no hi ha normes. Si som capaços de CREAR, ens podem comunicar, parlem un idioma universal.

MODA/SEW aprenem l’art de dissenyar i crear costura 2.0. ART dibuix i pintura aplicada, il.lustració i gravat, obra mural i graffiti. DISSENY gràfic i interiors/decoració, fotografia i video aplicats a xarxes socials.

 ‘Art BrEAcK the rULes’ 

Personal. Potencia el creixement personal, desenvolupa les capacitats cognitives, auto confiança, la superació de reptes, pensament crític, acceptació de crítiques constructives. Fomenta la capacitat creadora, l’ enginy, potencia la imaginació.

Tècnics. Aprenentatge de diferents tècniques, procediments, temps d’ espera, manipulació d’eines, aprenem que ningú neix ensenyat tot necessita el seu procés. Concepte de procés creatiu. L’ adaptació als canvis, idea d’ assaig i error. No existeix ningú millor ni pitjor, tan sols els que hi han invertit més temps. Concepte de inici i fi.

Entorn. Aprenem a reciclar objectes, dona’l se un altre us. Podem canviar la funcionalitat d’ un objecte per crear-ne un de nou. Reutilitzem, conservem el medi. Parlem del concepte d’ estalvi, deslligar-nos del concepte de consumisme per aconseguir el que volem. Respecte i conservació del medi ambient. Imaginar pot fer un món millor

03

ENCÀRRECS online

ENCÀRRECS a mida. Tot el que puguis imaginar, nosaltres ho fem realitat. Trobareu galeria fotogràfica d’encàrrecs realitzats de Moda, Art i Disseny. Demana Pressupost gratuït. BOTIGA ONLINE productes amb ànima.

CONTACTA’NS

Consultes personalitzades, truca

(+34) 650756706