Hey,

Slow Creativity since 1999 Fashion Art & Desing

01

byn lamaredeltano

Artistes i Dissenyadors multidisciplinars formats entre Barcelona i New York. Dedicats a la docència i producció artística des del 9 d’octubre del 1998. Docents llicenciats per la Facultat Belles Arts de la Universitat de Barcelona UB i Art Students League of New York. Dissenyadors de Moda titolats per IADE escola professional de disseny de moda i interiors des de 1957. +INFO

02

‘Art BrEAcK the rULes’

Cursos i Tallers  #TransversalCreativity
Educació Artística  Moda Art & Disseny 
Personal. Potencia el creixement personal, desenvolupa les capacitats cognitives, auto confiança, la superació de reptes, pensament crític, acceptació de crítiques constructives. Fomenta la capacitat creadora, l’ enginy i la imaginació.
Tècnics. Aprenentatge de tècniques, procediments, temps d’ espera, manipulació d’eines. Aprenem que ningú neix ensenyat tot necessit un procés. Concepte de procés creatiu. Adaptació als canvis, idea d’ assaig i error. No existeix ningú millor ni pitjor, tan sols els que hi han invertit més temps. Concepte de inici i fi.
Entorn. Canviar la funcionalitat d’ un objecte per crear-ne un de nou. Reutilitzem, conservem el medi. Parlem del concepte d’ estalvi, deslligar-nos del concepte de consumisme per aconseguir el que volem. Respecte i conservació del medi ambient. Imaginar pot fer un món millor.

03

#Encàrrecs
MODA ART I DISSENY

per particulars i empreses.

MODA. Projectes Moda. Núvia. Infantil/ Dona/ Home. Accessoris.  Vestuari Empresa. Vestuari Escènic.
ART. Projectes d’Obra Gràfica . Dibuix / Pintura / Escultura. Il.lustració. Estampació.  Serigrafia / Litografia / Gravat. Instal.lacions.
DISSENY. Projectes Disseny Gràfic. Imatge corporativa .  Imatge/ Video / Tecnologia / SocialMedia. Disseny Interior/ Decor. Restauració de Mobiliari. Creació d’Ambients. Escenografia.
PRODUCTES amb ÀNIMA.
Tot el que puguis imaginar,
nosaltres ho fem realitat

Contacta 'ns

BYN Lamaredeltano info@lamaredeltano.com< www.lamaredeltano.com

(+34) 650756706