BYN LAMAREDELTANO

Escola
Educació Artística

Som docents llicenciats en Belles Arts, Disseny de Moda i titulats en Educació Artística. Lamaredeltano té com a objectiu transmetre coneixements artístics de forma transversal que ens permeten despertar la Creativitat i fer que més gent vegi l’Art com una diversió inesperada a l’abast de tothom. L’Art és un llenguatge universal que ens allibera de qualsevol norma i rol establert. Si som capaços de crear, comunicar, parlem l’idiona universal. #TransversalCreativity són classes preparades per apendre les eines de la Imaginació i la Creativitat. 

Aquestes classes ens permeten introduir valors, idees i conceptes associats a d’altres disciplines; desarotllant múltiples capacitats. Per tal que ningú perdi la oportunitat de Crear, trobareu classes dirigides a totes les edats.

MODA Apren a crear el teu propi estil amb les bases del Disseny de Moda i la Costura 2.0.

ART Gràfic, Apren les bases del Dibuix, la Pintura, la Pintura tèxtil i aplicada, Il.lustració, Còmic, Gravat, Serigrafia, Graffiti i Pintura mural.

DISSENY Gràfic, Interiors/Decoració, Foto/Video aplicat a les noves tecnologies. Aprenem a comunicar.

Cursos i Tallers dirigits a:
Infantil 4 a 10 anys
Joves 11 a 16 anys
Adults +16 anys

Novetats Lamaredeltano

Moda Sew 2.0
Art de manipular els teixits per crear peces amb ànima. La costura ha estat històricament maltractada, associada a temps antics, activitat obligada i sexista. La realitat és que en l’actualitat esdevé una necessitat. Dissenyar, crear i vestir la teva moda.

Art Break the Rules
Es tracta del llenguatge universal que ens permet alliberar-nos de qualsevol norma o rol establert. Deixem anar la creativitat a través de la línea i el color. Tot és susceptible de ser Art. Dibuix i Pintura, Il.lustració i Gravat, Obra mural i Graffiti.

Disseny Visual Thinking
La imatge es converteix amb l’element comunicatiu per exel.lència. Acostumats a rebre imputs visuals però no a utilitzar la imatge com a llenguatge comunicatiu, només a consumir-lo. Disseny Gràfic i Interiorisme, Foto i Video aplicat, Xarxes Socials.

Infantil

CURSOS I TALLERS

Joves Adults

CURSOS I TALLERS

Autònoms

CURSOS I TALLERS

Contacta 'ns

Consultes personalitzades, truca

(+34) 650756706

SHOP ONLINE

Productes Originals BYN Lamaredeltano i Encàrrecs a mida

ENVIAMENT GRATUIT

Oferim enviaments gratuits als nostres clients preferents

15 DAYS RETURN

Retorn de productes a través de formulari

PAGAMENT SEGUR

Oferim plataforma de pagament segur