BYN LAMAREDELTANO

Escola
Educació Artística

Educació Transversal Creativity transmetre coneixements artístics mentre introduim idees i conceptes associats a d’altres disciplines, ens permet desarotllar altres capacitats. L’Art és un llenguatge universal que ens allibera de qualsevol norma o rol establert. Som capaços de crear, comunicar, parlem l’idioma universal.
Cursos i Tallers dirigits a:
Infantil 4 a 10 anys
Joves 11 a 16 anys
Adults +16 anys
selfie-11-d

Moda Sew 2.0
Art de manipular els teixits per crear peces amb ànima. La costura ha estat històricament maltractada, associada a temps antics, activitat obligada i sexista. La realitat és que en l’actualitat esdevé una necessitat. Dissenyar, crear i vestir la teva moda.

Infantil

CURSOS I TALLERS

Art Break the Rules
Es tracta del llenguatge universal que ens permet alliberar-nos de qualsevol norma o rol establert. Deixem anar la creativitat a través de la línea i el color. Tot és susceptible de ser Art. Dibuix i Pintura, Il.lustració i Gravat, Obra mural i Graffiti.

Joves Adults

CURSOS I TALLERS

Disseny Visual Thinking
La imatge es converteix amb l’element comunicatiu per exel.lència. Acostumats a rebre imputs visuals però no a utilitzar la imatge com a llenguatge comunicatiu, només a consumir-lo. Disseny Gràfic i Interiorisme, Foto i Video aplicat, Xarxes Socials.

Autònoms

CURSOS I TALLERS

Contacta 'ns

Consultes personalitzades, truca

(+34) 650756706

SHOP ONLINE

Productes Originals BYN Lamaredeltano i Encàrrecs a mida

ENVIAMENT GRATUIT

Oferim enviaments gratuits als nostres clients preferents

15 DAYS RETURN

Retorn de productes a través de formulari

PAGAMENT SEGUR

Oferim plataforma de pagament segur