BYN LAMAREDELTANO

Escola
Educació Artística

home-escola-400

Lamaredeltano desperta la Creativitat per veure l’Art com una diversió inesperada a l’abast de tothom. Som docents llicenciats en Belles Arts, Disseny de Moda i Educació Artística, amb l’objectiu de transmetre coneixements de forma transversal.

#TransversalCreativity  mostra les eines de la Imaginació i la Creativitat, mentre introdueix valors, idees i conceptes associats a d’altres disciplines. Per tal que ningú perdi l’oportunitat de Crear, trobareu classes dirigides a totes les edats. L’Art és un llenguatge universal que ens allibera de qualsevol norma i rol establert. Si som capaços de crear, comunicar, parlem l’idiona universal.

Cursos/Workshops
Tallers/Extraescolars
Masterclass

MODA Sew 2.0
Art de manipular els teixits per crear peces amb ànima. La costura ha estat històricament maltractada, associada a temps antics, activitat obligada i sexista. A l’actualitat esdevé una necessitat. Dissenyar, crear i vestir la teva moda.

ART Break the Rules
Es tracta del llenguatge universal que ens permet alliberar-nos de qualsevol norma o rol establert. Deixem anar la creativitat a través de la línea i el color. Tot és susceptible de ser Art. Dibuix i Pintura, Il.lustració i Gravat, Obra mural i Graffiti.

DISSENY Visual & Decor
La imatge es converteix amb l’element comunicatiu per exel.lència. Acostumats a rebre imputs visuals però no a utilitzar la imatge com a llenguatge comunicatiu, només a consumir-lo. Disseny Gràfic i Interiorisme, Foto i Video aplicat, Xarxes Socials.

Aprenem comunicació visual, bases del disseny Gràfic, Interiors/Decoració, Foto/Video aplicat a les noves tecnologies.

BYN Lamaredeltano

(+34) 650756706